Verzending is erg belangrijk voor ons. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om je bestelling zo snel en veilig mogelijk bij je te krijgen. Wij streven er altijd naar om uw bestelling op tijd te bezorgen.

Verzend informatie

 

Landen Verzendkosten Transittijd
Duitsland
Nederland
België
 € 7,95 1-2 werkdagen
Denemarken € 8.95 1-3 werkdagen

Frankrijk
Spanje
Italië
Oostenrijk
Ierland
Portugal

€ 9.95 1-3 werkdagen

Noorwegen
Zweden
Finland

€ 14.95 2-5 werkdagen

 

Opmerking: de verzendkosten voor uw bestelling worden berekend en weergegeven bij het afrekenen.

 

Orderverwerking:

  • Wij verzenden vanuit Nederland.
  • We verwerken bestellingen binnen 1-2 werkdagen (exclusief weekends en feestdagen).
  • Succesvol geplaatste bestellingen ontvangen een e-mailbevestiging met de bestelgegevens. OPMERKING: Als u geen e-mail ontvangt, controleer dan uw spamfilter of neem contact met ons op voor bevestiging.
  • Als je hulp nodig hebt bij je bestelling, neem dan a.u.b Neem contact met ons op onmiddellijk op support@life-vac.eu. We kunnen uw bestelling niet meer wijzigen nadat deze is verzonden.
  • Controleer en zorg ervoor dat u het juiste adres hebt ingevoerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor niet-levering als gevolg van fouten in het adres dat u opgeeft. Als een bestelling wordt geretourneerd vanwege een onjuist adres, zullen we de oorspronkelijke bestelling terugbetalen (exclusief de verzendkosten) en u vragen uw bestelling opnieuw in te dienen.
  • OPMERKING: Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen van de vervoerder.

 

Internationale verzending (BUITEN EU)

We bieden internationale verzending naar de volgende landen: Noorwegen, Zwitserland en het VK

*Voor landen buiten de EU kunnen pakketten invoerrechten en/of douanekosten in rekening worden gebracht; deze kosten worden bepaald door douanebeambten en zijn niet inbegrepen in de verzendkosten. Neem voor meer informatie contact op met uw douanekantoor voor informatie over invoerrechten en belastingen.

FAQ

Ik heb een bestelling geplaatst maar heb geen bevestigingsmail ontvangen

Als je hebt besteld maar geen e-mail of trackinglink hebt ontvangen. Controleer uw SPAM-map. Als er niets in uw spam staat, neem dan contact op met support@life-vac.eu of gebruik ons contactformulier.

Hoe kan ik mijn pakketpagina volgen?

U kunt uw pakket eenvoudig volgen door uw tracking-e-mail te controleren of door naar deze pagina te gaan en uw bestelnummer en e-mail in te voeren.

Mijn product is beschadigd aangekomen

Dit vinden wij erg vervelend om te horen! Bij LifeVac nemen we de veiligheid van de scheepvaart serieus. We vragen je om ons een gedetailleerde e-mail te sturen naar ons ondersteuningsteam, samen met foto's van het aangekomen pakket/de schade. Email naar support@life-vac.eu

Heeft LifeVac medisch bewijs achter de rug?

Ja, LifeVac kan met trots zeggen dat het het enige anti-verstikking apparaat is waarvan de veiligheid, effectiviteit en geredde levens zijn aangetoond door onafhankelijke medische tests, peer-reviewed medische publicaties en medische samenvattingen.

Als ik LifeVac eenmaal heb gebruikt, kan ik het dan wassen en opnieuw gebruiken?

LifeVac is voor eenmalig gebruik, maar als LifeVac is gebruikt om een leven te redden, zullen we het gratis vervangen.