Ongeveer LifeVac

De visie van LifeVac kwam uit een verhaal dat Arthur Lih, oprichter en CEO van LifeVac, hoorde van een vrouw in een ziekenhuis die huilde na de dood van haar jonge zoon. De reden voor zijn dood was dat er een druif in zijn luchtpijp was blijven steken en de Heimlich-manoeuvre niet werkte. Toen hij het verhaal hoorde, begon hij een apparaat uit te vinden dat een luchtweg kon vrijmaken.

2382 levens gered over de hele wereld

Sinds de uitvinding van LifeVac het heeft vele levens gered van verstikking tot de dood toen het standaard verstikkingsprotocol faalde in de VS, Canada, het VK, Griekenland, Spanje, Finland, Polen, Australië, Zuid-Korea en vele andere landen.

Het verstikkingsprotocol (rugslagen, buikstoten en reanimatie) is slechts 0-76% effectief wanneer het correct wordt uitgevoerd door professionals in een perfecte situatie. Voor mensen die rolstoelgebruikers zijn, daalt deze statistiek drastisch omdat ze de buikstoten of rugslagen niet kunnen ontvangen in een gevormde rolstoel.

Wees altijd voorbereid. Krijg LifeVac Vandaag.

Grote kortingen op bundels- Krijg enorme besparingen als u er meer dan één bestelt. Houd een LifeVac thuis, in de auto, op school/werk zodat je het altijd bij de hand hebt wanneer je het nodig hebt.

Bestel nu

- Gratis vervanging als je het moet gebruiken -